nl

Succesverhalen

Liefde kent geen grenzen


Ik had genoeg van gratis datingsites met weinig serieuze profielen waarbij de gebruikers vooral uit waren op een date zonder relatiegedachte, of een avondje sex. Ook had ik genoeg van relaties die op de klippen liepen omdat mijn Joodse achtergrond soms toch niet altijd begrepen en gewaardeerd werd.
Direct na mijn inschrijving op Jewish-Friends eind 2017 werd ik overladen met reacties. Ik had me laten helpen bij het opstellen van een profiel en de goede profielfoto deed de rest. Zelf zat ik ook niet stil en ik ontdekte ik al snel iemand die ik leuk vond. We woonden best ver van elkaar, maar wilden het toch proberen. Dat laatste was niet eenvoudig ook vanwege ons werk.
Ja en hoe het verder afliep laat ik graag aan de verbeelding over. Wat ik jullie nog wel kan meegeven is dat ik heb ervaren dat echte liefde geen grenzen kent.

Gideon, 38 jaar

Opzeggen om de goede reden


Na 28 jaar weduwschap hervond ik mijn geluk dankzij Jewish-Friends (voorheen Jingles). Door Jewish-Friends ben ik nu alweer 2,5 jaar heel blij met een man die ook nog bij mij in de buurt woont! Dank hiervoor! We zijn heel gelukkig samen, delen dezelfde interesses en hij is echt mijn maatje! Ik heb dus geen inschrijving op jullie nieuwe site meer nodig ;<).

Samen door een zware periode
Na een halfjaar “verkering” belandde ik in het borstkankercircuit, compleet met chemokuur en kale kop. Het was “mijn maatje” die me toen door dik en dun heeft gesteund, en dat vandaag de dag nog steeds doet! Geen sprake van “er komt een vrouw bij de dokter van Kluun”. Een lot uit de loterij dus.

Ik ben nu “schoon” en het leven lacht me aan alle kanten toe. Hoewel ik al wel “een beetje belegen” ben, ben ik zeker van plan de 100 te halen.

Lonneke, 58 jaar

Super service


"Ik vind het een super leuk nieuwe website van jullie. Is gebruiksvriendelijker dan de oude Jingles-site en je kan er ook veel meer mee. Graag wilde ik even iets kwijt over de fantastische service die ik onlangs kreeg. Dankzij de moderators was het probleem in no time geadresseerd en opgelost. Super vriendelijk ook!!"

Silvy, 49 jaar

De moeite waard om actief te worden


Veel te lang zat ik ongelukkig te zijn op de bank. Ik stond al lang ingeschreven op JDate maar deed daar eigenlijk niets met mijn profiel. Tot grote irritatie van mensen die mij soms enthousiast benaderden. Wat moet ik met een contact in Canada of Griekenland dacht ik dan?
Rosj Hasjana in 2017 keek ik eens flink in de spiegel en werd het mij duidelijk dat alleen ikzelf de knop kon omdraaien. De overstap naar de site van Jewish-Friends -dat zich echt richt op West Europa- pakte goed uit. Al snel nadat ik actief werd ontmoette ik 'virtueel' Madelon. Pas na 5 weken chatten ontmoetten wij elkaar tijdens een dineetje. Pff, dat eerste etentje liet lang op zich wachten, maar aangekomen op de plek van onze eerste ontmoeting in Utrecht wisten we eigenlijk precies wat we van elkaar konden verwachten.
En nu, ik ben hartstikke verliefd en voel me eindelijk gelukkig. De rust is teruggekeerd en het leven lacht me toe. Ik vind alles mooi om me heen en ik geniet van de dingen die we samen doen. Ik hoop dat onze liefde nog tot 120 jaar voortduurt.

Doron 58 jaar

Jewish-Friends bracht ons samen, rondleidingen deden de res


Ze was mij al eerder opgevallen op Jewish-Friends, maar nu voegde ik de daad bij het woord en berichtte haar. Na veelvuldig online contact volgde een gemeenschappelijk uitje en rondleiding door Elburg waar ze gids is. Ik op mijn beurt wilde haar Giethoorn laten zien. Tijdens het bezoekje aan Giethoorn sprong de grote vonk dan eindelijk over. En nu, nu zitten we twee jaar later gezellig bij elkaar op de bank. Hoe leuk is dat. Mijn tip, de aanhouder wint!

Willi , 71 jaar

 

Om Privacyredenen zijn bovenstaande verhalen waar nodig aangepast.

Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto