nl

Onze Prijzen

Hoe werkt Jewish-Friends?

Jewish-Friends is bestemd voor iedereen met een Joodse achtergrond die op zoek is naar serieuze vriendschappen en/of een relatie.

Lid worden

Inschrijven op Jewish-Friends is gratis en vrijblijvend. Het opstellen van een nieuw profiel is eenvoudig. Na je te hebben aangemeld ontvang je een verificatiemail en start je met beantwoording van de vragen. Gekozen is voor veel verplichte vragen omdat dit de kans op een succesvolle match sterk vergroot. Ook het plaatsen van een profielfoto is van belang, het vergroot de kans op een succesvolle match met de factor 7. Activeer hierna je profiel dat ter goedkeuring wordt klaargezet. Je zoektocht kan nu beginnen. Na beantwoording van je zoekprofiel ontvang je een overzicht van profielen die aansluiten bij je zoekcriteria. Om meer over iemand te weten klik je op de gebruikersnaam en verschijnt het complete profiel. Schrijf je nu in op Jewish-Friends./a>

VIP-lidmaatschap

Met een betaald lidmaatschap kun je vanzelfsprekend meer dan met een gratis lidmaatschap. Ook kun je kiezen ut een doorlopend of eenmalig abonnement.
Bekijk hier de verschillen tussen een gratis en betaald VIP account. Onderstaand de prijzen voor de verschillende abonnementsvormen (p/mnd):

Maand € 17,99

Kwartaal € 10,66

Half jaar € 7,67

Jaar € 5,83

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen en daarbij behorende antwoorden zijn terug te vinden onder ‘Veelgestelde Vragen’. Heb je nog niet het antwoord gevonden dat je zoekt stel dan hier jouw persoonlijke vraag. Veel succes en plezier gewenst op Jewish-Friends!
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto