nl

Verwijderen profiel

<-Ga terug

Op Jewish-Friends kun jijzelf jouw profiel volledig verwijderen. Ook bestaat de mogelijkheid om je profiel tijdelijk uit te schakelen en onzichtbaar te maken. Beide opties beschrijven wij hieronder.

- Ga voor het verwijderen van je profiel naar Profiel Bewerken. Helemaal onderaan de pagina staat links een knop met de titel 'Profiel Verwijderen' Selecteer deze knop en je account wordt na je bevestiging verwijderd. Let op dat je met het verwijderen van je account al je berichten, contacten, vriendschappen etc. verwijderd. Deze kunnen wij niet voor je terugzetten. Bij het verwijderen doe je ons een groot plezier als je de reden voor opzegging vermeldt. Daar kunnen wij wellicht nog iets van leren.

- Het tijdelijk onzichtbaar maken van je profiel is een manier waarbij je alle data behoudt en wellicht in latere instantie weer actief kunt worden. Makkelijk als je nieuwe relatie nog in een heel pril stadium is. Ga daarvoor naar Privacy Instellingen.

Voor vragen kun je ons benaderen op info@jewish-friends.eu.
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto