nl

Hoe het Credit Systeem werkt

Met het Credit Systeem op Jewish-Friends bouw je een tegoed op dat je kunt besteden aan vrijwel alle functies die zich op Jewish-Friends bevinden. Voor sommige acties ontvang je Credits (voorbeeld: Dagelijks Inloggen, of Het plaatsen van een artikel) terwijl je voor andere functies juist Credits betaalt. Credits zijn op geld waardeerbaar. Je kunt dus Credits bijkopen zoveel je wilt.

Leuk om te weten is dat je iemand die jij leuk vindt en die geen abonnement heeft op Jewish-Friends ook Credits cadeau kunt doen. Je moet dan wel zelf voldoende Credits hebben die jij op jouw beurt ook weer kunt aanschaffen. Onderstaand de voornaamste functies die Credits opleveren en/of juist Credits kosten.

CREDITS ONTVANGEN:

* 1 CREDIT: Schrijven op Prikbord, Reageer op Foto
* 2 CREDITS: Voeg Blogpost toe, Reageer op Blogpost, Voeg Gebeurtenis toe, Reageer op Gebeurtenis, Plaats iets op het forum, Geef Commentaar op Nieuwsbericht
* 3 CREDITS: Dagelijks inloggen op Jewish-Friends, een Artikel toevoegen
* 5 CREDITS: Reageer op Artikel
* 10 CREDITS: Foto toevoegen, Voeg je profiel toe aan Populaire Gebruikerslijst
* 25 CREDITS: Nieuwe Gebruiker aanmelden, Op je Verjaardag ontvang je 25 Credits Cadeau

CREDITS BETALEN:

* 5 CREDITS: Zoek Gebruikers, Lees Chatberichten, Stuur een Vriendschapsverzoek, VideoOproep per minuut (Let op dat is exclusief opstarten en beantwoorden van VideoOproep)
* 10 CREDITS: Start Chat dialoog, Doorgaan met Chat Dialoog
* 20 CREDITS: Begin een Video Oproep, Beantwoord een Video-Oproep

Let op dat er verder geen enkel recht kan worden ontleend aan het Credit systeem. De waarde van een Credit (of hetgeen een handeling kost of juist aan Credits oplevert) kan tussentijds worden aangepast door Jewish-Friends
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto