nl

Over Jewish-Friends

Over Jewish-Friends

Ben jij op zoek naar Joodse vrienden, een Joodse relatie, of Joodse date? Op Jewish-Friends is iedereen welkom met een Joodse achtergrond. Een Joodse Opa of Oma is al voldoende. Het overgrote deel van de Europees Joodse gemeenschap bestaat uit niet-religieuze en ongebonden Joden, waarvan een groot deel op zoek is naar gelijkgestemden. De voorloper van Jewish-Friends ‘Jingles’ werd in 2005 opgericht om veilig online te kunnen daten met Joodse gelijkgestemden. Omdat een goede en duurzame relatie begint met een hechte vriendschap ligt daar onze focus. Anders dan sites als JCrush en JSwipe is Jewish-Friends vooral een serieuze site, waarbij je niet selecteert op foto’s, maar op de mens achter het gezicht. Een goed gevuld en actueel profiel op Jewish-Friends is daarvoor nodig. In de praktijk leidt een volledig profiel ook tot een betere match.

Joodse vriendschap, of relatie in Europa

Jewish-Friends richt zich op Europese Joden en personen die hun Joodse roots in Europa hebben liggen. De kans van slagen op een succesvolle match is het grootst als jij iemand vindt met eenzelfde achtergrond. Om bruggen te slaan is Jewish-Friends zowel Engels- als Nederlandstalig.

Jewish-Friends en de toekomst

De ontwikkelingen in de online datingwereld -ook met responsive sites en Apps- gaan razendsnel. Jewish-Friends innoveert en verbetert voortdurend het online platform om jou in contact te brengen met nieuwe vrienden. Waar nodig gebruiken we daarvoor social media. Jouw wensen vertalen wij naar nieuwe toepassingen en verbeteringen.

Joodse gebruiker en veiligheid staan centraal

Voor wat betreft gebruikersgemak, veiligheid en klantenservice heeft Jewish-Friends een goede reputatie. Persoonlijke mailtjes, vragen en klachten worden snel en uiterlijk binnen 24 uur beantwoord; ‘No reply’ kennen wij niet. Om jouw veiligheid te garanderen staat je privacy voorop. Alle profielen worden handmatig gecheckt en na een uitschrijving word je niet langer lastiggevallen met emails.

Gegevens van Jewish-Friends

Jewish-Friends is ingeschreven bij de Nederlandse kamer van koophandel onder nummer 34217078. Het vestigingsadres is: Project Select BV: Buitengaats 23, 1186 MB te Amstelveen, Nederland. IBAN: NL56ABNA052.99.44.987, BTW: 8139.23.724.B01
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto
Met wachtwoord beschermde foto